» Registrace
» Ztráta hesla

» Přidat houbu
Počet houbiček: 120

Zajímavosti

 

Kulinářství z ryzcema - recepty

V podzimních měsících se z hub nejhojněji vyskytují ryzce. Nás budou zajímat druhy upotřebitelné v kuchyni. Nejhojnější jedlý ryzec smrkový (Lactarius deterrimus) a ryzec pravý (Lactarius deliciosus) česky též ryzec borový, ryzec syrovinka (Lactarius volemus) viz. popisy Atlas hub.
Zobrazeno: 1373x Komentářů: 0x Datum: 25.08.2016

Osm postupů jak zpracovat houby

Osm postupů, jak zpracovat houby: mražení, kvašení, pasta, ocet, sůl…
Zobrazeno: 463x Komentářů: 0x Datum: 06.08.2016

Recept - Smržová omáčka

Recept - Smržová omáčka
Zobrazeno: 408x Komentářů: 0x Datum: 06.08.2016

Holubinky aneb jak poznáme jedlé od nejedlých?

Od teďka se budeme při sběru holubinek ještě lépe orientovat.
Zobrazeno: 2346x Komentářů: 0x Datum: 30.07.2016

Betaglukany - nejúčinnější přírodní imunostimulátory

Betaglukany - nejúčinnější přírodní imunostimulátory
Zobrazeno: 592x Komentářů: 0x Datum: 31.01.2016

Nejjedovatější houby

Nejjedovatější houby
Zobrazeno: 1862x Komentářů: 0x Datum: 25.01.2016

Jak si muchomůrky vyrábějí jed

Jak si muchomůrky vyrábějí jed
Zobrazeno: 410x Komentářů: 0x Datum: 24.01.2016











TOPlist

Poděkování za fotografie a texty: eM.eR. | WiKi 2016 © PiDi Soft |  Mapa stránek